Λογιστικά – Φοροτεχνικά

Σπυριδούλα Τσιρογιάννη

  Λογιστικά – Φοροτεχνικά

 

 

Διεύθυνση: Κων/νου Καραμανλή 3 – 16341 Ηλιούπολη
Τηλ : +30 , 6973798595
Φαξ : +30 2109938984
E-mail: tsirogiannispyridoula@gmail.com

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο των λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών από το 2004. Κατανοεί απόλυτα τις επιχειρηματικές προκλήσεις του σημερινού περιβάλλοντος και την σπουδαιότητα για κάθε επιχείρηση να μπορεί να ανταποκριθεί γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες της αγοράς.

Σκοπός μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και προτάσεων με στόχο την ανάπτυξη και ευημερία των πελατών μας επενδύοντας διαρκώς στο ανθρώπινο δυναμικό και την τεχνολογία.

Η επίτευξη του στόχου μας βασίζεται τόσο στην τεχνογνωσία και τη συνεχή επιμόρφωση των συνεργατών μας, όσο και στην εκμετάλλευση των νέων τεχνολογιών και την παρακολούθηση των εθνικών εξελίξεων.

Συνδυάζοντας ελεγκτικές διαδικασίες και οργανωτικές παρεμβάσεις, με την αξιοποίηση και της υφιστάμενης μηχανογραφικής υποστήριξης, στοχεύουμε στην βελτίωση της κατάστασης της επιχείρησης στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται.

Βασισμένοι στη μεθοδολογία μας και με τον κατάλληλο συντονισμό των υπηρεσιών μας, προσφέρουμε λύσεις, οι οποίες βοηθούν στο να αντιμετωπίζονται σφαιρικά, αλλά και συγκεκριμένα, τα θέματα που απασχολούν κάθε επιχείρηση.